e
Banner

Etiketler: proje lojistiği



Öznakliyat ekipman parkını ve referans listesini güçlendiriyor



Proje, ağır yük ve enerji lojistiğinde aranan lojistik çözüm ortaklarından Öznakliyat, yurt içinde gerçekleştirdiği taşımalarla iki önemli enerji projesini referans listesine eklerken, yurt dışına da hizmet ihraç ederek portföyünü büyütmeyi sürdürüyor. Öznakliyat Proje ve Ağır Nakliye Direktörü Ceyda Şen Karaman, ekipman parklarını yeni yatırımlarla güçlendirirken, yurt dışında Ortadoğu'da büyümeyi hedeflediklerini söyledi. 




İtalya’da ağır yükler Plose Ate’ye emanet


Yayın: 18-03-2022
Kategori: Lojistik

İtalya bölgesinde faaliyet gösteren Plose Ate, proje taşıması yapan nakliye firmalarına İtalya ve bölge ülkelerde özel izin ve eskort araç temininde hizmet sunuyor. 




Marshall Logistics proje lojistiğinde know how ihraç ediyor


Yayın: 21-03-2022
Kategori: Lojistik

Proje lojistiğinde markalaşan Marshall Global Lojistik, Uzakdoğu’dan Amerika’ya, Afrika’dan Orta Asya’ya kadar birçok bölgede başarılı projelere imza atıyor. Şirket olarak kuruldukları günden beri coğrafi ya da fiziki engel teşkil eden işlere yoğunlaştıklarını vurgulayan Marshall Global Lojistik Proje Direktörü Cem Kürşat Aşan, bugün sayısız coğrafyada gerçekleştirdikleri operasyonlarla proje lojistiğinde know how ihraç ettiklerini söyledi. 




Hiper Project, proje sahalarına iniyor


Yayın: 19-01-2023
Kategori: Lojistik

2023 yılına yeni şirket yapısıyla giriş yapan Hiper Lojistik, yıla yeni projelerle imza atmaya hazırlanıyor. Hiper Lojistik CEO’su Turgut Hami Tuzsus, “Hiper Project” markasıyla proje yükleri için Avrupa ve Asya arasında geçiş köprüsü olmayı hedeflediklerini söyledi. 




Hareket ve Katarlı Milaha arasında stratejik ortaklık anlaşması


Yayın: 02-02-2023
Kategori: Lojistik

Hareket ve Katarlı Milaha, Katar'da çok büyük ve entegre bir taşımacılık, ağır kaldırma hizmetleri yelpazesi sağlamak üzere stratejik ortaklık anlaşması imzaladı.




EPC Projelerde Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi


Yayın: 24-02-2023
Kategori: Enerji

Yasin Korkmaz  - Maire Tecnimont Türkiye - Shipping & Logistics Manager




Multi Intermodal proje lojistiğinde çevreci çözümleriyle fark yaratıyor


Yayın: 20-07-2023
Kategori: Lojistik

Proje lojistiğinde standartların dışına çıkan Multi Intermodal Taşımacılık, multimodal ve intermodal taşıma modelleriyle hem çevreci hem de ekonomik çözümler sunuyor.  Yeni yatırımlarla filodaki çekici-dorse sayısını artıracaklarını ve denizyolu taşımacılığındaki hacimlerini 3 katına çıkaracaklarını belirten Multi Intermodal Proje Taşımacılık Lojistik Operasyon Sorumlusu Sena İrem Koç, bu yılın son çeyreğinde Yeşil Lojistik Belgesi alan şirketler arasına katılacaklarını söyledi. 




Belçika merkezli Aprojects, Türkiye pazarına giriş yaptı


Yayın: 05-03-2024
Kategori: Lojistik

Proje lojistiğinde uzmanlaşan Belçika merkezli Aprojects, 17. ofisini İstanbul’da açarak Türkiye pazarına giriş yaptı. 




MAKR GROUP, designs a special scenario for each project cargo


Yayın: 23-04-2024
Kategori: Denizyolu

Under the Status of Surveillance Campany which is primarily specialized in bulk cargo loading of container ships and provides services directly to ship owners in cargo planning, Lashing Plan Port Captain, and MOS matters, MAKR Group managing partner Mert Kuzpınar, says: “As MAKR Group, our most important distinguishing point is that the services we provide and our staff are fully equipped with academic khowledge, sea and navigation experience, we are developing separate projecst for each load, and we make plans by considering the risks at our highest level.”